reisbureaus

Auto goedkoop parkeren op Schiphol

Sta je op het punt om op vakantie te gaan, maar heb je nog geen goedkope deal gevonden voor parkeren op Schiphol? Zoals je waarschijnlijk wel gezien hebt zijn er genoeg parkeer aanbieders in de buurt van Schiphol. In dit artikel vertellen we meer over de parkeerruimte rondom Schiphol en wat de prijzen zijn.

Shuttle service parkeren schiphol

Ten eerste kun je gebruik maken van de shuttle service wanneer je jouw auto in de buurt van Schiphol parkeert. Het voordeel hiervan is dat jij de enige bent die de auto bestuurd (wat bij valet parking niet het geval is). Je rijdt de auto naar de parkeerplaats en vanaf daar staat er een shuttle busje op jou te wachten. Dit shuttle busje breng jouw en je gezin naar de vertrekhallen van Schiphol. Op deze manier wordt reizen super comfortabel. De prijzen voor shuttle parkeren verschillen nog al. Meer weten over de prijzen? Kijk dan op tarief parkeren schiphol.

Valet parkeren Schiphol

Daarnaast kun je kiezen voor valet parking. Deze manier van parkeren wordt steeds populairder, omdat het een fijne manier van reizen is. Je rijdt op eigen houtje richting de vertrekhallen van schiphol en daar staat iemand jou op te wachten. Deze neemt de auto van jou over en parkeert het in de buurt van Schiphol. Je hoeft je geen zorgen te maken, want deze bestuurders hebben veel ervaring. Vlet parking is iets duurder dan de shuttle service, maar je krijgt er ook meer comfort voor terug. Meer weten? Kijk op voordelig parkeren Schiphol.