reisbureaus

Goedkoop parkeren bij Eindhoven vliegveld

Het vliegveld in Eindhoven wordt als maar populairder. Dit komt omdat het zich de laatste jaren flink uitgebreid heeft. Er zijn meer bestemmingen bij gekomen. Zo kun je vanaf Vliegveld Eindhoven naar Spanje, Engeland, Portugal en Frankrijk vliegen. Maar hoe zit het precies met parkeren? Lees snel verder en wij geven jou meer informatie over parkeren in de buurt van eindhoven airport.

De mogelijkheden voor parkeren

Je kunt kiezen uit verschillende opties. Ten eerste zal je moeten aangeven hoe lang je wilt parkeren. Je kunt kiezen voor lang of kort parkeren. Als je dit eenmaal hebt gedaan zal je een keuze moeten maken tussen shuttle of valet parking. Over het algemeen is shuttle parking goedkoper, maar valet parking meer comfortabel. Je rijdt de auto naar de vertrekhallen van het vliegveld en daar staat een professionele bestuurder op jou te wachten die de auto naar de parkeerplaats rijdt. Bij shuttle parking rijd je de auto zelf naar de parkeerplaats en wordt je met eem busje naar het vliegveld gebracht.

De kosten voor parkeren vliegveld Eindhoven

Hoe langer je parkeert hoe goedkoper de kosten voor parkeren zullen zijn. Kijk eens op parkeren vliegveld Eindhoven en je zult zien wat van prijzen er gehanteerd worden. Er zijn meerdere aanbieders in de buurt van het vliegveld. Je doet er goed aan om onderzoek te doen waar je het goedkoopste uit bent. Via internet kun je eenvoudig een parkeerplaats vast leggen. Het voordeel van boeken is dat je een goedkopere prijs betaald. Meer weten over parkeren? Kijk dan op valet parking eindhoven airport.